MTB HEYETİ, VALİ ŞAHİN İLE BİRARAYA GELDİ

  • 170

MTB HEYETİ, VALİ ŞAHİN İLE BİRARAYA GELDİ

MTB’nin 1 Ekim tarihinde gerçekleştirilen organ seçimleri sonrası oluşan yönetim kurulu üyeleri ilk ziyaretlerini Malatya Valisi Hulusi Şahin’e gerçekleştirdi.

Vali Şahin ziyarette yaptığı konuşmada, Malatya’da oda-borsa seçimlerinin birlik ve beraberlik ortamı içerisinde tamamlanmış olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, göreve yeni seçilen ve devam eden tüm meclis divanı ve yönetim kurulu üyelerine başarı dileklerinde bulundu.

MTB Meclis Başkanı Erdoğan Ünal ve Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan ise ziyarette, borsanın geçen dönem hizmete açtığı vizyon projeler ile yeni dönem de ekonomiye kazandırılması planlanan projeleri hakkında bilgiler verdi.

MTB Başkanları, içlerinde ilkleri ve enleri barındıran Lisanslı Kuru Kayısı Deposu, Soğul Zinciri ve Süt Toplama Merkezi ve Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi gibi kent ve bölge ekonomisine katkı sunan önemli projelerin son 2 yıl içerisinde hizmete alındığını anımsatarak, yeni dönemde de hedeflerini yüksek tuttuklarını dile getirdi.

Özcan ve Ünal, Malatya ekonomisinin gelişmesine katkı sunacak vizyon projelere yeni dönemde de ara vermeden devam edeceklerini kaydettiler.

Galeri