MTB 2022 YILININ SON MECLİS TOPLANTISI

  • 172

MTB 2022 YILININ SON MECLİS TOPLANTISI

2022 yılının son meclis toplantısında, yılın genel değerlendirmesi yapılarak, borsanın 2023 yılı hedef ve projeleri hakkında istişarelerde bulunuldu.

Meclis toplantısının açılışında konuşan Ünal, zor bir yılı geride bırakarak taze umutlar ve yeni hedeflerle 2023 yılına girdiklerini ifade etti.

Konuşmasında, MTB Meclis Üyelerinin yeni yılını kutlayan Ünal, 2023 yılının Türkiye ve dünya ülkeleri için sağlık, barış ve mutluluk dolu bir yıl olması temennisinde bulundu.

Pandemi süreci, Rusya-Ukrayna Savaşı ve tüm dünyada etkisini gösteren yüksek enflasyonunun 2022 yılında küresel ekonomiyi olumsuz etkileyen faktörler olarak ön plana çıktığını kaydeden Ünal, “Öngörülemeyen pek çok sorunla karşı karşıya kalan dünya zor bir yılı geride bırakıyor. Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’e umutlarımızı daha canlı, beklentilerimizi daha yüksek tutarak kararlı adımlarla giriyoruz. Ülkemiz için hep birlikte çalışmaya, üretmeye ve istihdama katkı sağlamaya devam edeceğiz. Üretim ve ihracat eksenindeki büyümemize odaklanarak, Türkiye’nin dünyadan pozitif ayrıştığı bir yükselişi sürdürülebilir kılmak istiyoruz. Dünya çok hızlı bir dönüşüm yaşıyor. Bu bağlamda 2023 hedeflerimiz doğrultusunda yeni yatırımlarla, günün koşullarına uygun teknoloji, ürün ve hizmetlerimizi güncel tutmamız gerekiyor” dedi.

MTB Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan’da meclis toplantısında yaptığı konuşmada, tüm meclis üyelerinin yeni yılını tebrik ederek sağlık, barış ve huzurun hâkim olduğu bir yıl temennisinde bulundu.

MTB’nin 2022 faaliyetleri ve hizmete açtığı projeler hakkında bilgiler veren Özcan, 2023 yılında da ulusal ölçekli yatırımları Malatya’ya kazandırma çabası ve gayreti içerisinde olacaklarını söyledi.

Galeri